III JORNADA CAP A UNA CIUTAT REFUGI: REPTES I OPORTUNITATS

Amb motiu de la finalització del tercer any d’execució del Projecte La Nostra Ciutat el teu refugi, volem invitar-los a assistir a la III Jornada «Cap a una Ciutat Refugi: Reptes i Oportunitats», el dimarts 26 de febrer del 2019, de 16.00 a 19:30 h al MuVim (València).

En aquesta ocasió, ens agradaria compartir un espai de debat i reflexió sobre els processos d’inclusió de les persones refugiades a València, així com les oportunitats i els reptes que es presenten en la construcció d’una Ciutat Refugi.

La jornada està oberta a la participació de totes les persones interessades en la creació d’una ciutat oberta i compromesa amb els Drets Humans.

Informació i inscripcions: rsaidm@accem.es

 ———————————————————————————————————————————

Con motivo de la finalización del tercer año de ejecución del Proyecto La Nostra Ciutat el Teu refugi, queremos invitarles a asistir a la III Jornada “Hacia Una Ciudad Refugio: Retos y Oportunidades” , el martes 26 de febrero de 2019 de 16:00 a 20:00 hs en el MuVim (València).

En esta ocasión, nos gustaría compartir un espacio de debate y reflexión sobre los procesos de inclusión de las personas refugiadas en València así como las oportunidades y los retos que se presentan en la construcción de una Ciudad Refugio.

La jornada está abierta a la participación de todas las personas interesadas en la creación de una ciudad abierta y comprometida con los Derechos Humanos.

Información e inscripciones: rsaidm@accem.es

 

cartell-cap-a-una-ciutat-refugi-jpg

 

 

 

Contacte con nosotros

Contacte con nosotros a través del siguiente formulario. ¡Muchas gracias!

Not readable? Change text. captcha txt