Volem convidar-los  a la presentació del nou Bolletí Altaveu (#II) el pròxim dijous 13 de desembre de 18:00 a 20:00 hores en Sankofa Espai Intercultural en el barri de Patraix (C/ Beata Inés, 10).

El Bolletí ALTAVEU és la publicació que, cada any, editem dintre del projecte La Nostra Ciutat el teu Refugi. Mitjançant de relats escrits en primera persona, reportatges periodístics, dibuixos i fotografies, es reflecteixen els testimonis de persones refugiades i sol·licitants de protecció internacional que varen haver de fugir del seu país d’origen per a començar una nova vida.

Ens complau convidar-los a conéixer a les persones que hi ha darrere d’aquesta tercera edició d’Altaveu.

Esperem veure’ls en la presentació el pròxim 13 de desembre per a conéixer de prop aquest projecte.

Durant l’esdeveniment hi haurà una xerrada col·loqui on les persones col·laboradores explicaran la seua experiència en aquesta iniciativa i, també, es podran veure i llegir els seus treballs.

—————————————————————————————————————————————–

Queremos invitarles a la presentación del nuevo Boletín Altaveu (#II) el próximo jueves 13 de diciembre de 18:00 a 20:00 horas en Sankofa Espai Intercultural en el barrio de Patraix (C/Beata Inés 10).

El Boletín ALTAVEU es la publicación que, cada año, editamos dentro del proyecto La Nostra Ciutat el teu Refugi. A través de relatos escritos en primera persona, reportajes periodísticos, dibujos y fotografías, se reflejan los testimonios de personas refugiadas y solicitantes de protección internacional que tuvieron que huir de su país de origen para comenzar una nueva vida.

Nos complace invitarles a conocer a las personas que hay detrás de esta tercera edición de Altaveu.

Esperamos verles en la presentación el próximo 13 de diciembre para conocer de cerca este proyecto.

Durante el evento habrá una charla coloquio donde las personas colaboradoras explicarán su experiencia en esta iniciativa y se podrán ver y leer sus trabajos.

invitacion-presentacion-altaveu-ii

 

Contacte con nosotros

Contacte con nosotros a través del siguiente formulario. ¡Muchas gracias!

Not readable? Change text. captcha txt