Volem convidar-vos a la Jornada Lúdica de celebració del Dia Internacional dels Drets Humans el pròxim 9 de desembre a partir de les 17:00h en la Plaça de la Verge.  La jornada l’hem organitzat dins del marc del Projecte “La Nostra Ciutat, el Teu Refugi” desenvolupat per Accem,CEAR i Creu Roja amb la col·laboració i finançament de l’Ajuntament de València.

Durant tota la vesprada es projectaran els vídeos de “La nostra ciutat, el teu refugi”, així com les actuacions musicals de Ona Nua i Delta Cèltic Top; i alguna sorpresa més..

A més podreu gaudir de les exposicions del projecte Exposició I: “Un refugi per a la llibertat” i la Exposició II: “Refugiats: relats d’un viatge”, així com un stand amb informació de les organitzacions CRUZ ROJA, ACCEM i CEAR.

—–

Queremos invitaros a la Jornada Lúdica de celebración del Día Internacional  de los Derechos Humanos el próximo 9 de diciembre  a partir de las 17:00h en la Plaza de La Virgen.La jornada la hemos organizado dentro del marco del Proyecto “La Nostra Ciutat, el Teu refugi desarrollado por Accem, CEAR y Cruz Roja con la colaboración y financiación del Ayuntamiento de Valencia.

 Durante toda la tarde se proyectarán los vídeos de “La nostra ciutat, el teu refugi”, así como las actuaciones musicales de Ona Nua y Delta Celta Top; y alguna sorpresa más..

 Además podréis disfrutar de las exposiciones del proyecto Exposición I: “Un refugio para la libertad” y Exposición II: “Refugiados: relatos de un viaje”, así como stand con información de las organizaciones CRUZ ROJA, ACCEM y CEAR.

Contacte Con Nosotros

Contacte con nosotros a través del siguiente formulario.Muchas gracias.

No legible? Cambiar Texto.