Des de el projecte local “La nostra ciutat, el teu refugi” hem visitat aquest any les Falles, com a forma d’integració de les persones refugiades en la seua ciutat de acollida. Agrair l’acolliment a la Falla Na Jordana que ens va explicar des de dins el significat de la nostra festa als nostres nous veïns.

També gràcies a la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració,que ens va donar l’oportunitat de pujar al balco de l’Ajuntament el 15 de Març a gaudir de la Mascleta; tota una experiència per a 4 persones refugiades que comencen la seua nova vida en la nostra ciutat.

També enguany vam tornar a donar el premi “La nostra ciutat, el teu refugi” a la Falla que millor mostrara la realitat de les persones refugiades. Enguany premiem a la Falla Visitación Oriola, que reflectia la inacció d’Europa durant tots aquests anys.


3

4


Desde el proyecto local “La Nostra ciutat, el teu Refugi” hemos visitado las Fallas , ya que las vemos como forma de integración de las personas refugiadas en su ciudad de acogida.Agradecer la acogida a la Falla Na Jordana que nos explico desde dentro el significado de nuestra fiesta a nuestros nuevos vecinos.

También la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració nos dio la oportunidad de subir al balcón del Ayuntamiento a disfrutar de la Mascleta el día 15 de Marzo; toda una experiencia para 4 personas refugiadas que empiezan su nueva vida en nuestra ciudad.

Este año volvimos a hacer entrega del premio que mejor visibilizaba la realidad de las personas refugiadas. Este año premiamos a la Falla Visitación Orihuela, que reflejaba la inacción de Europa durante todos estos años.

Contacte Con Nosotros

Contacte con nosotros a través del siguiente formulario.Muchas gracias.

No legible? Cambiar Texto.