E

El próxim 10 de desembre tindrá lloc la Jornada Lúdica de celebració del Dia Internacional dels Drets Humans a partir de les 17:00h en la Plaça de la Verge. La jornada l’hem organitzat dins del marc del Projecte “La Nostra Ciutat, el Teu Refugi” desenvolupat per Accem,CEAR i Creu Roja amb la col·laboració i finançament de l’Ajuntament de València.

Us anunciem part de les activitats que tindran lloc aqueix mateix dia.

17:00/18:00h: Obertura de jornada

Música del cantautor Pepe Ruiz.

18:00/19:00h: Video Fórum.

Visualització dels videos del projecte i del curt “Esperant a Europa”.

19:00/20:00h: Tancament de la jornada

Música del cantautor David Calabuig.

Durant tota la vesprada hauran activitats per als més xicotets (manualitats, creació de xapes, jocs per aprendre a escriure els seus noms en diferents idiomes…), també podreu gaudir de les exposicions del projecte Exposició I: “Un refugi per a la llibertat” i la Exposició II: “Refugiats: relats d’un viatge”, així com un stand amb informació de les organitzacions CRUZ ROJA, ACCEM i CEAR.

——

El próximo día 10 de diciembre tendrá lugar la Jornada Lúdica de celebración del Día Internacional de los Derechos Humanos a partir de las 17:00h en la Plaza de La Virgen.La jornada la hemos organizado dentro del marco del Proyecto “La Nostra Ciutat, el Teu refugi” desarrollado por Accem, CEAR y Cruz Roja con la colaboración y financiación del Ayuntamiento de Valencia.

Os anunciamos parte de las actividades que tendrán lugar ese mismo día.

17:00/18:00h: Apertura de jornada

Música del cantautor Pepe Ruiz.

18:00/19:00h: Video Fórum.

Visualización de los videos del Proyecto y del corto “Esperando a Europa”.

19:00/20:00h: Cierre de la jornada

Música del cantautor David Calabuig.

Durante toda la tarde habrán actividades para los más pequeños (manualidades, creación de chapas, juegos como aprender a escribir sus nombres en diferentes idiomas…), podréis disfrutar de las exposiciones del proyecto Exposición I: “Un refugio para la libertad” y Exposición II: “Refugiados: relatos de un viaje”, así como stand con información de las organizaciones CRUZ ROJA, ACCEM y CEAR.

Contacte Con Nosotros

Contacte con nosotros a través del siguiente formulario.Muchas gracias.

No legible? Cambiar Texto.